AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz üstünde gemi görmek

Kahve falında deniz üstünde gemi görmek

Kahve falında deniz üstünde gemi görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında deniz üstünde gemi gördüyseniz:

  • İşi veya konuyu kaybetmekten korkup yumuşamayın.

Kahve falında deniz üstünde gemi görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizin üstünde gemiye binmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında deniz üstünde gemide olmak kısmetinin ve şansının da kapanacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine işarettir.

Kahve falında denizin üstünde gemi görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini deniz üstünde gemide görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında denizin üstünde gemiyle gezmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin üstünde gemide olmak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında deniz üstünde gemiler görmek hasta ve üzgün olacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir