AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstünde gemi görmek

Kahve falında denizin üstünde gemi görmek

Kahve falında denizin üstünde gemi görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde gemi gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan hareketlilik söz konusu olabilir.

Kahve falında deniz üstünde gemi görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin üstünde gemi görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini deniz üstünde gemide görmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünde gemide olmak hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde gemiler görmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde gemiyle gezmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde gemiye binmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında deniz üstünde gemide olmak muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir