AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin suyunu içmek

Kahve falında denizin suyunu içmek

Kahve falında denizin suyunu içmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında denizin suyunu içmek gördüyseniz:

  • Terazi erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Kahve falında deniz suyunu içmek iyi hissedeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında tatlı deniz suyu içmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında denizin suyunu içmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde su içmek ailevi sorunlar yaşanacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz suyundan içmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına yorulur.

Kahve falında denizden su içmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, onlardan taraf hayır göreceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz kenarında çay içmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına delalet eder.

Kahve falında denizde sigara içmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir