AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz suyunu içmek

Kahve falında deniz suyunu içmek

Kahve falında deniz suyunu içmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, dinamik olacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına delalettir.

Kahve falında deniz suyunu içmek gördüyseniz:

  • Veya güvendiğiniz bazı kişilerin güveninize layık olmadığını düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında denizde su içmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine delalet eder.

Kahve falında tatlı deniz suyu içmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, hastalıklarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz suyunu içmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına işarettir.

Kahve falında denizin suyunu içmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine işaret eder.

Kahve falında deniz suyundan içmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizden su içmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, riske atılacağına işarettir.

Kahve falında denizde sigara içmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına inanılır.

Kahve falında deniz kenarında çay içmek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir