AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz suyundan içmek

Kahve falında deniz suyundan içmek

Kahve falında deniz suyundan içmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, herkesten ileriye gideceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında deniz suyundan içmek gördüyseniz:

  • Pek çok parça yerine oturmaya başlıyor.

Kahve falında deniz suyunu içmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, yolculuğa inanılır.

Kahve falında tatlı deniz suyu içmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, bir koyduğu işten üç alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz suyundan içmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin suyunu içmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında denizde su içmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında denizden su içmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine yorulur.

Kahve falında denizde sigara içmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarında çay içmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir