AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin ortasında olduğunu görmek

Kahve falında denizin ortasında olduğunu görmek

Kahve falında denizin ortasında olduğunu görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına yorulur.

Kahve falında denizin ortasında olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda karşı taraftan cevap ya da hareket beklememeli, ipi siz göğüslemelisiniz.

Kahve falında denizin ortasında kayıkta olmak her geçen gün başarılarının artacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin ortasında mahsur kalmak işinin gücünün rast gideceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin ortasında kaya görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında denizin ortasında olmak aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında ada görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında denizin ortasında bir ev görmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında kale görmek isteklerinize kavuşacağınıza, hem hayatının kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında deniz ortasında olmak kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir