AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz ortasında olmak

Kahve falında deniz ortasında olmak

Kahve falında deniz ortasında olmak yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, ufkunun açılacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalet eder.

Kahve falında deniz ortasında olmak gördüyseniz:

  • Hatalarından ya da başarısızlıklarından sizi sorumlu tutmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında denizin ortasında görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizin ortasında birini görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine yorulur.

Kahve falında denizin ortadan yarıldığını görmek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında köprü görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, büyük ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin ortasında kale görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında deniz ortasında ev görmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin ortasında ağaç görmek kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında yüzmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir