AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin içinde yatmak

Kahve falında denizin içinde yatmak

Kahve falında denizin içinde yatmak kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin içinde yatmak gördüyseniz:

  • Herhangi bir tepki göstermeden önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında denizin içinde yatmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında beyazlar içinde yatmak tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kar içinde yatmak her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanlar içinde yatmak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına delalettir.

Kahve falında cami içinde yatmak gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında su içinde yatmak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalettir.

Kahve falında mezarın içinde yatmak kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında caminin içinde yatmak şansın ve bahtın da açılacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir