AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin dibinde olmak

Kahve falında denizin dibinde olmak

Kahve falında denizin dibinde olmak gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, darp edileceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin dibinde olmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında denizin dibinde ev görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, işini layığı ile yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında denizi dibini görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında denizin dibinde olmak arzu ve isteklerine kavuşacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dibi görünen deniz görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz dibinde ev görmek istemediği halde borçlanacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin dibine batmak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dibi taşlı deniz görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına alamet eder.

Kahve falında denizin dibinde oturmak her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir