AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin dibini görmek

Kahve falında denizin dibini görmek

Kahve falında denizin dibini görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında denizin dibini gördüyseniz:

  • Kafanızdaki bir fikri karlı bir işe dönüştürebilirsiniz.

Kahve falında dibi taşlı deniz görmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin dibinde olmak çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin dibinde olduğunu görmek getirisi çok olan işler yapacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine delalettir.

Kahve falında deniz dibinde nefes almak dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine delalet eder.

Kahve falında denizin dibinde yaşamak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına işaret eder.

Kahve falında deniz dibinde yüzmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği işaret etmektedir.

Kahve falında denizin dibinden yüzmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında deniz dibinden altın çıkarmak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir