AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin altında nefes almak

Kahve falında denizin altında nefes almak

Kahve falında denizin altında nefes almak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, yeni bir haneye sahip olacağına, borçlarının çoğalacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, rahat bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin altında nefes almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili konularda zor tatmin olabilirsiniz.

Kahve falında denizin altında nefes almak şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz altında nefes almak kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında suyun altında nefes aldığını görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında su altında nefessiz kalmak eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına delalettir.

Kahve falında suyun altında nefesini tutmak sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su altında nefes tutmak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate işaret etmektedir.

Kahve falında su altında nefes aldığını görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine işarettir.

Kahve falında suyun altında nefes tutmak ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir