AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun altında nefes aldığını görmek

Kahve falında suyun altında nefes aldığını görmek

Kahve falında suyun altında nefes aldığını görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında suyun altında nefes aldığını gördüyseniz:

  • Yanlış yerde yanlış şeyler arıyorsanız, herkesin ihtiyaçlarınızı bilmesini sağlamalısınız.

Kahve falında suyun altında nefes aldığını görmek dinamik olacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında su altında nefes aldığını görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun altında nefesini tutmak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında suyun altında nefes tutmak malının ve aşının da çoğalacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işarettir.

Kahve falında su altında nefes tutmak daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine inanılır.

Kahve falında su altında nefes almak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su altında nefessiz kalmak yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün nefes aldığını görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir