AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöplük süpürmek

Kahve falında çöplük süpürmek

Kahve falında çöplük süpürmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çöplük süpürmek gördüyseniz:

  • Zamanın imkanlarını iyi kullanmaya çalışmalısınız.

Kahve falında çöpleri süpürmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çöplük süpürmek çok rahat bir hayat süreceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında çöp süpürmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çöp poşeti görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında çöp torbası görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çöpten bir şeyler almak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çöp kamyonuna binmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında denize çöp atmak hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir