AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizi aşmak

Kahve falında denizi aşmak

Kahve falında denizi aşmak aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, ticaretinin de hızlanacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizi aşmak gördüyseniz:

  • Davranışlarınız, çevrenizdekiler üzerinde uyumsuz bir kişi izlenimi bırakıyor.

Kahve falında deniz aşmak yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizleri aşmak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine alamet eder.

Kahve falında denizi aşmak hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında dağ tepe aşmak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine işarettir.

Kahve falında okyanus aşmak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine işaret eder.

Kahve falında dağları aşmak hem çok mutlu olacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında engeller aşmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında dağ aşmak zor günlerin uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir