AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliden anahtar almak

Kahve falında eski sevgiliden anahtar almak

Kahve falında eski sevgiliden anahtar almak geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliden anahtar almak gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu güven altında tutmanızı veya ortaya koymak istediğiniz projelerinize katkıda bulunabilecek kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilecek kişilere olumlu tavsiyelerde bulunabilir veya yardım eli uzatabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliden anahtar almak uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliye anahtar vermek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski anahtar görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, hayatının tamamen altüst olacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliye anahtar vermek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliden anahtar almak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi beklemek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yeniden sevgili olmak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana yatmak neredeyse kahrolacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir