AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami anahtarı görmek

Kahve falında cami anahtarı görmek

Kahve falında cami anahtarı görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına delalettir.

Kahve falında cami anahtarı gördüyseniz:

  • Bazı kişileri eleştirirken daha nazik olmaya özel bir gayret göstermenizde fayda var.

Kahve falında cami anahtarı görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında anahtar ve para görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine yorulur.

Kahve falında kasa anahtar görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında anahtar kaybetmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında anahtarı cebine koymak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında anahtarlık çalmak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapıyı açtığını görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında birine anahtar atmak kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir