AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize ve havuza girmek

Kahve falında denize ve havuza girmek

Kahve falında denize ve havuza girmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize ve havuza girmek gördüyseniz:

  • Her istediğinizi yapma konusunda ciddi bir istek hissedebilirsiniz.

Kahve falında denize havuza girmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında denize ve havuza girmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuza denize girmek sıkıntılı günler geçirileceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşla havuza girmek büyük üzüntüler olacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikle havuza girmek çocuklarının fazla olacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuza girmek istemek statü atlayacağına, kişinin isteklerine nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında elbiseyle havuza girmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, imkânların çok daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında biriyle havuza girmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir