AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle havuza girmek

Kahve falında biriyle havuza girmek

Kahve falında biriyle havuza girmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, çok hayır duası alacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında biriyle havuza girmek gördüyseniz:

  • En son planınız, hedefiniz veya kafanızdaki bir iş için hızla ilerleyerek atışınızı yapabilirsiniz.

Kahve falında berrak havuza girmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak havuza girmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık dolu havuza girmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında buzlu havuza girmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, yokluğun biteceğine inanılır.

Kahve falında hamamda havuza girmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşla havuza girmek rızkında ve malından olacağına, büyük bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında kızla havuza girmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında kalabalık havuza girmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir