AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandık anahtarı görmek

Kahve falında sandık anahtarı görmek

Kahve falında sandık anahtarı görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, her zaman şükür içinde olacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında sandık anahtarı gördüyseniz:

  • Değişim sizi yakalayabilir.

Kahve falında anahtarla sandık açmak helal ekmek yiyeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına işaret eder.

Kahve falında sandık anahtarı görmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, onlara hocalık edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sandık içinde para görmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına işarettir.

Kahve falında sandık kilitlemek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında eski sandık görmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hazine sandığı bulmak iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı boya sandığı görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında ahşap sandık görmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir