AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize düşen bebek görmek

Kahve falında denize düşen bebek görmek

Kahve falında denize düşen bebek görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, haram mal yiyip içeceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, işinde terfi alacağına delalet eder.

Kahve falında denize düşen bebek gördüyseniz:

  • Teslim tarihlerine sadık kalınması gerekiyor.

Kahve falında denize düşen bebeği kurtarmak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında denize düşen bebek görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunu denize düşürmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında denize birşey düşürmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, parasının ve malının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otobüsün denize düştüğünü görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına rivayet eder.

Kahve falında denize düşmemek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize göktaşı düştüğünü görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine yorulur.

Kahve falında denize yıldırım düştüğünü görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, kendi işini kuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir