AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu denize düşürmek

Kahve falında çocuğunu denize düşürmek

Kahve falında çocuğunu denize düşürmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, rakiplerinin üzüleceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunu denize düşürmek gördüyseniz:

  • Sosyal etkinler içinde son derece başarılısınız.

Kahve falında çocuğun denize düştüğünü görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğu denize düşürmek kolay ve zevkli hale geleceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun denize düştüğünü görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunu denize düşürmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir çocuğun denize düştüğünü görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu suya düşürmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında havuza düşen çocuğu kurtarmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunuzun düştüğünü görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, kazancının azalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir