AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize düşmemek

Kahve falında denize düşmemek

Kahve falında denize düşmemek ekmek kapılarının kapanacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, işveren koltuğunda oturacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında denize düşmemek gördüyseniz:

  • Ne yaptığınız veya neden yaptığınız konusunda açık olmanızda fayda var.

Kahve falında çocuğunu denize düşürmek fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına işaret eder.

Kahve falında denize düşen inek görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize yıldırım düştüğünü görmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, tatsızlıklar çıkacağına inanılır.

Kahve falında denize düşeni görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize cüzdan düşürmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına alamet eder.

Kahve falında denize düşen insan görmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına delalettir.

Kahve falında telefonu denize düşürmek onun yolundan ayrılmayacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçak denize düştüğünü görmek bereketin ve verimin geleceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir