AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlığa doğru yürümek

Kahve falında karanlığa doğru yürümek

Kahve falında karanlığa doğru yürümek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlığa doğru yürümek gördüyseniz:

  • Evinizde bütçe yapmanıza yardım edebilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında karanlığa doğru yürümek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine işaret eder.

Kahve falında karanlığa doğru koşmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında camiye doğru yürümek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında ateşe doğru yürümek kendisine bir çiftlik evi alacağına, gerçek mutluluğu tadacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneşe doğru yürümek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yukarı doğru yürümek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yukarıya doğru yürümek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kabeye doğru yürümek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, farklı kişilerle tanışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir