AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize çay dökmek

Kahve falında denize çay dökmek

Kahve falında denize çay dökmek malının artacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denize çay dökmek gördüyseniz:

  • Parayla karşı olan tutumuzu yeniden gözden geçirin.

Kahve falında denize çay dökmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çayı dökmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çöpe çay dökmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine alamet eder.

Kahve falında eline çay dökmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına inanılır.

Kahve falında halıya çay dökmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında çayın demini dökmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzüne çay dökmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında demlikteki çayı dökmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir