AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize bıçak atmak

Kahve falında denize bıçak atmak

Kahve falında denize bıçak atmak emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kısmetinin kapanacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize bıçak atmak gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmek, yeni yerler keşfetmek ya da mevcut olayları farklı bir formata sokmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında denize bıçak atmak sevinçli haberler geleceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine alamet eder.

Kahve falında birine bıçak atmak onun istediği yoldan gideceğine, yeni planlar yapacağına yorulur.

Kahve falında bıçağı yere atmak çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, işlerin düze çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında çatal bıçak atmak konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında birisine bıçak atmak borçların kısa sürede ödeneceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çöpe bıçak atmak kazancın yetmez olacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suya bıçak atmak haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak atmak hayatının belli bir rutine oturacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir