AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak atmak

Kahve falında bıçak atmak

Kahve falında bıçak atmak elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, kariyer edineceğine, doğru olanı seçeceğine, arkadaştan görülecek faydaya, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bıçak atmak gördüyseniz:

  • En ufak şeyi dahi büyütmeye devam etmeniz durumunda, stratejik anlamda çok büyük hatalar yapma riskiniz artabilir.

Kahve falında çöpe bıçak atmak maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suya bıçak atmak yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına alamet eder.

Kahve falında birine bıçak atmak onlardan fayda göreceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında çatal bıçak atmak oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına delalettir.

Kahve falında bıçağı yere atmak vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında denize bıçak atmak kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak atmak küs kimselerin barışacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında birisine bıçak atmak kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir