AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine bıçak atmak

Kahve falında birine bıçak atmak

Kahve falında birine bıçak atmak çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine bıçak atmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınıza yardımcı olun.

Kahve falında çatal bıçak atmak kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında birisine bıçak atmak zor bir işe girileceğine, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına delalettir.

Kahve falında denize bıçak atmak aradığı kişiyi bulacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine bıçak atmak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında çöpe bıçak atmak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçağı yere atmak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında suya bıçak atmak sıkıntı çekeceğine, verilen kararların geri çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçak atmak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir