AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde boğulan birini kurtardığını görmek

Kahve falında denizde boğulan birini kurtardığını görmek

Kahve falında denizde boğulan birini kurtardığını görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine inanılır.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtardığını gördüyseniz:

  • Daha iyi vakit geçirmenin yollarını arıyorsanız, çevrenizdeki kişilerin sizinle aynı ruh halinde olmamasını yadırgayabilirsiniz.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtardığını görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında denizde boğulan çocuğu kurtarmak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, hayırla yad etmeye alamet etmektedir.

Kahve falında denizde boğulan adamı kurtarmak fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtarmak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında denizde boğulan bebeği kurtarmak kazancını bu kişiden elde edeceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizden boğulan birini kurtarmak iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, üzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Kahve falında kardeşini boğulmaktan kurtarmak karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına alamet eder.

Kahve falında boğulan bir bebeği kurtarmak çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir