AnaSayfa / Genel / Kahve falında at boku temizlemek

Kahve falında at boku temizlemek

Kahve falında at boku temizlemek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında at boku temizlemek gördüyseniz:

  • Çelişkili durumlar oluşabilir.

Kahve falında at boku temizlemek ahlakından vazgeçmeyeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek boku temizlemek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek boku temizlemek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında tuvalet boku temizlemek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bokunu temizlemek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bokunu temizlediğini görmek kısmetsizlik yaşayacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine yorulur.

Kahve falında boklu tuvalet temizlemek malının ve kazancının tam olacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare boku temizlemek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir