AnaSayfa / Genel / Kahve falında sudan yılan yakalamak

Kahve falında sudan yılan yakalamak

Kahve falında sudan yılan yakalamak istediği makama geleceğine, kudreti ve cesareti bulacağına, maddi anlamda rahatlamaya, doğru adımlar atacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, koyu muhabbette kalacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sudan yılan yakalamak gördüyseniz:

  • Her ne kadar üzücü olsa da, geçmişi hatırlamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında sudan yılan yakalamak çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında sudan çıkan yılan görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, çok iyi şeylere inanılır.

Kahve falında sudan yılan çıkarmak kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kara yılan yakalamak düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan balığı yakaladığını görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı kafasından yakalamak kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oltayla yılan yakalamak yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine yorulur.

Kahve falında sarı yılan yakalamak daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir