AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden kaplumbağa çıktığını görmek

Kahve falında denizden kaplumbağa çıktığını görmek

Kahve falında denizden kaplumbağa çıktığını görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizden kaplumbağa çıktığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkarabileceğiniz işlerde daha tutucu bir tavır sergileyebilirsiniz.

Kahve falında denizden kaplumbağa çıktığını görmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kaplumbağanın kabuğundan çıktığını görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında deniz kaplumbağası yakalamak tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, para ve makam sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında denizde su kaplumbağası görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında deniz içinde kaplumbağa görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında denizin içinde kaplumbağa görmek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Kahve falında denizde yüzen kaplumbağa görmek kimse ile tartışmayacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kaplumbağası sevmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, haram mal yiyip içeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir