AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden deniz yıldızı çıkarmak

Kahve falında denizden deniz yıldızı çıkarmak

Kahve falında denizden deniz yıldızı çıkarmak sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, işlerini büyüteceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, nimetin çoğalacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizden deniz yıldızı çıkarmak gördüyseniz:

  • İşlerinize ya da kararlarınıza karışmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında denizden deniz yıldızı çıkarmak uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında canlı deniz yıldızı görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında yıldızın denize düştüğünü görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz yıldızı bulmak kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına işaret eder.

Kahve falında denizde yıldız görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünde yıldız görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah deniz yıldızı görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında deniz yıldızını eline almak çok büyük sorunlar yaşanacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir