AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah deniz yıldızı görmek

Kahve falında siyah deniz yıldızı görmek

Kahve falında siyah deniz yıldızı görmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah deniz yıldızı gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda kalbinizin sesini dinlemelisiniz.

Kahve falında siyah deniz yıldızı görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yıldız görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına delalettir.

Kahve falında denizde yıldız görmek sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında deniz yıldızı bulmak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, kısmetinin de açılacağına yorulur.

Kahve falında denizin üstünde yıldız görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıldızın denize düştüğünü görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine alamet eder.

Kahve falında canlı deniz yıldızı görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, gamsız bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük deniz yıldızı görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir