AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden boğulan birini kurtarmak

Kahve falında denizden boğulan birini kurtarmak

Kahve falında denizden boğulan birini kurtarmak hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, ferah bir döneme girileceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine işarettir.

Kahve falında denizden boğulan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları hedefe giden yolda bir davet olarak görmelisiniz.

Kahve falında denizde boğulan çocuğu kurtarmak istediği gibi alışverişe gideceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde boğulan adamı kurtarmak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde boğulan bebeği kurtarmak rakiplerin oyununa gelineceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine yorulur.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtarmak kazançlı işlere yatırım yapacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına işarettir.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtardığını görmek hayırlı kararlar verileceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizden boğulan birini kurtarmak biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, nifak sokanların cezalandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda boğulmaktan kurtarmak hak yolundan uzaklaşacağına, güzel sözler işiteceğine inanılır.

Kahve falında boğulan bir insanı kurtarmak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir