AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde boğulan bebeği kurtarmak

Kahve falında denizde boğulan bebeği kurtarmak

Kahve falında denizde boğulan bebeği kurtarmak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında denizde boğulan bebeği kurtarmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz hedeflerinizle aranıza giriyor olabilir.

Kahve falında denizde boğulan bebeği kurtarmak insanların birbirine kenetleneceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında denizde boğulan adamı kurtarmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde boğulan çocuğu kurtarmak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtardığını görmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında denizden boğulan birini kurtarmak yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize işarettir.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtarmak yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğulan bir bebeği kurtarmak onlarla ayrı düşeceğine, eline büyük paralar geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda boğulan bebeği kurtarmak herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir