AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde boğulan adamı kurtarmak

Kahve falında denizde boğulan adamı kurtarmak

Kahve falında denizde boğulan adamı kurtarmak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, güzel günler için çalışılacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına delalettir.

Kahve falında denizde boğulan adamı kurtarmak gördüyseniz:

  • Bir gece gideceğiniz bir yerde karşıt cinsten birisi tepenizi attıracak, çekinmeden haddini bildirin.

Kahve falında denizde boğulan adamı kurtarmak bir süre sıkıntı çekeceğine, geleceğin güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında denizde boğulan bebeği kurtarmak atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, sağlığını geri kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtarmak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret eder.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtardığını görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında denizden boğulan birini kurtarmak emeklerinin heba olacağına, geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında denizde boğulan çocuğu kurtarmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sermayesini riske etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında deniz adamı görmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, huzurlu günlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında boğulmakta olan birini kurtarmak kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir