AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık araba anahtarı görmek

Kahve falında kırık araba anahtarı görmek

Kahve falında kırık araba anahtarı görmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, hoşluklarla karşılaşacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, çirkin bir iş yapmaya, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına işaret eder.

Kahve falında kırık araba anahtarı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki olaylar sizi fazlasıyla duygulandırabilir.

Kahve falında kırık araba anahtarı görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, ticaret ehli olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık anahtar görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında anahtarın kırık olduğunu görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine işarettir.

Kahve falında ucu kırık anahtar görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında kırık anahtarla kapı açmak tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık anahtar almak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anahtarı kırık görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık anahtarla kapıyı açmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir