AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtarı kırık görmek

Kahve falında anahtarı kırık görmek

Kahve falında anahtarı kırık görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, başarılarının artacağına, vefalı bir insan olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına işarettir.

Kahve falında anahtarı kırık gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabilir, yeni kişilerle tanışabilir veya yeni bakış açıları geliştirerek ilişkilerinize ivme kazandırabilirsiniz.

Kahve falında anahtarın kırık olduğunu görmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık araba anahtarı görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına inanılır.

Kahve falında kırık anahtarla kapı açmak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık anahtar görmek elindekileri de kaptıracağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ucu kırık anahtar görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık anahtarla kapıyı açmak çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında kırık anahtar almak çok büyük işler gerçekleştireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet eder.

Kahve falında anahtarı kırık görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir