AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden balık çıkarmak

Kahve falında denizden balık çıkarmak

Kahve falında denizden balık çıkarmak sevdikleri ile bir arada olacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizden balık çıkarmak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun başında bulunan bir kişiyle sorun yaşayabilirsiniz.

Kahve falında denizden canlı balık çıkarmak iyi günler yaşayacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında denizden balık çıkarmak kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurdan balık çıkarmak girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, duyguların karşılık bulacağına inanılır.

Kahve falında balık kılçığı çıkarmak maddi kaynakların zarar göreceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kumdan balık çıkarmak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında balığın kılçığını çıkarmak şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında balığı sudan çıkarmak prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında ağzından balık çıkarmak şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir