AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığın kılçığını çıkarmak

Kahve falında balığın kılçığını çıkarmak

Kahve falında balığın kılçığını çıkarmak üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında balığın kılçığını çıkarmak gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz varsa, sevdiğinizin hazırladığı ani sürprizler sizi şaşırtmasın.

Kahve falında ağzından balık kılçığı çıkarmak çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, namaz kılacağına rivayet eder.

Kahve falında balığın kılçığını çıkarmak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında balık kılçığı çıkarmak kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına inanılır.

Kahve falında ağızdan kılçık çıkarmak esenliğe ve feraha kavuşacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından kılçık çıkarmak ferahlayacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılçık çıkarmak ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılçıklı balık görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, üzüntülerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kılçıklı balık yemek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir