AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık kılçığı çıkarmak

Kahve falında balık kılçığı çıkarmak

Kahve falında balık kılçığı çıkarmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, acılarını dindireceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, yaşamının uzun olacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık kılçığı çıkarmak gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bağlantılı fırsatlar tekrar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında balığın kılçığını çıkarmak çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine işaret eder.

Kahve falında ağzından balık kılçığı çıkarmak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık kılçığı çıkarmak insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılçık çıkarmak girdiği her işte çok başarılı olacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında ağzından kılçık çıkarmak iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, tartışmalı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında ağızdan kılçık çıkarmak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kılçıksız balık görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok kılçıklı balık yemek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, olumsuz haberler alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir