AnaSayfa / Genel / Kahve falında milletvekili adayı olduğunu görmek

Kahve falında milletvekili adayı olduğunu görmek

Kahve falında milletvekili adayı olduğunu görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında milletvekili adayı olduğunu gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileriniz veya romantizm yaşam tarzınızda olumlu değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında milletvekili adayı görmek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında milletvekili adayı olduğunu görmek güzel zamanlar geçireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına işarettir.

Kahve falında milletvekili adayı olmak stresin ve üzüntülerin biteceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına yorulur.

Kahve falında eski milletvekili görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, kirli işlere bulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında milletvekiliyle konuşmak mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini milletvekili olarak görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan milletvekili görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, getirisi çok olan işler yapacağına delalettir.

Kahve falında kadın milletvekili görmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir