AnaSayfa / Genel / Kahve falında adaya düşmek

Kahve falında adaya düşmek

Kahve falında adaya düşmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında adaya düşmek gördüyseniz:

  • Bazı iş veya planlarınızda yeni düzenlemeler yapılmasını gerektiren önerilere açık olmalısınız.

Kahve falında ıssız adaya düşmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında adaya düşmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelin adayı görmek güç ve kudret kazanacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında eski damat adayını görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına delalettir.

Kahve falında damat adayları görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında koca adayı görmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, bazı operasyonlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında damat adayını görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adaya çıkmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir