AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam yüzü görmek

Kahve falında adam yüzü görmek

Kahve falında adam yüzü görmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, prestij kaybı yaşanacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına işaret eder.

Kahve falında adam yüzü gördüyseniz:

  • Belli planlarınızın, anlaşmalarınızın veya düzenlemelerin hatalarının ayıklanıp tekrar şekillendirilmesi gerekiyor.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı adam görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz yüzlü adam görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi yüzlü adam görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah yüzlü adam görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, yeni kapılar açılacağına inanılır.

Kahve falında iki yüzlü adam görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzda yüzen adam görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında adam yüzü görmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine işaret eder.

Kahve falında çirkin yüzlü adam görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir