AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzen adam görmek

Kahve falında yüzen adam görmek

Kahve falında yüzen adam görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, kimden akıl soracağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzen adam gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden veya radikal adımlar atmaktan kaçınmamız gerekiyor.

Kahve falında yüzen adam görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güler yüzlü adam görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında denizde yüzen adam görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında yüzü yanık adam görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adam yüzü görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nur yüzlü adam görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında derisi yüzülmüş adam görmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi yüzlü adam görmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir