AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde yandığını görmek

Kahve falında denizde yandığını görmek

Kahve falında denizde yandığını görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, acı tecrübeler edineceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde yandığını gördüyseniz:

  • Bir kavga ya da anlaşmazlıkta size yardımcı olan veya sizden yana olan bir erkek sayesinde kazanacaksınız.

Kahve falında denizde yandığını görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde geminin yandığını görmek kişinin bundan zarar göreceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında denizin yandığını görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında annesinin evinin yandığını görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sobada ateş yandığını görmek büyük borçların altında ezileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında nişan yüzüğünün yandığını görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kollarının yandığını görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yangında birinin yandığını görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir