AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangında birinin yandığını görmek

Kahve falında yangında birinin yandığını görmek

Kahve falında yangında birinin yandığını görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yangında birinin yandığını gördüyseniz:

  • Detaylara önem vermelisiniz.

Kahve falında yangında yandığını görmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yangında birinin yandığını görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yangında evinin yandığını görmek düşmanlarına da dost olacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına işarettir.

Kahve falında yangın yandığını görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında yangın çıktığı görmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, yorulacağına yorulur.

Kahve falında işyerinin yangın görmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yangından kaçtığını görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yangın ortasında kalmak uğursuzlukların kol gezeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir