AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde savaşmak

Kahve falında denizde savaşmak

Kahve falında denizde savaşmak bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, yüzün güleceğine işaret eder.

Kahve falında denizde savaşmak gördüyseniz:

  • Tatmin edilmesi zor kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında denizde savaşmak geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşmak öldürmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize yorulur.

Kahve falında kılıçlarla savaşmak attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında domuzla savaşmak işlerin düşeceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canavarla savaşmak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine delalettir.

Kahve falında teröristle savaşmak çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına yorulmaktadır.

Kahve falında ölülerle savaşmak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanlarla savaşmak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir