AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölülerle savaşmak

Kahve falında ölülerle savaşmak

Kahve falında ölülerle savaşmak yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında ölülerle savaşmak gördüyseniz:

  • Sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Kahve falında ölülerle savaşmak güzel evlatlar yetiştireceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vampirlerle savaşmak sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine inanılır.

Kahve falında robotlarla savaşmak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında silahlarla savaşmak hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birisiyle savaşmak doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine delalettir.

Kahve falında terörle savaşmak belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cephede savaşmak daima afiyette olacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında askere gidip savaşmak başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir