Kahve falında anahtarı bulamamak

Kahve falında anahtarı bulamamak sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, bilincin artacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına yorulur.

Kahve falında anahtarı bulamamak gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmakta fayda var.

Kahve falında anahtarı bulamamak beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında anahtar bulamamak hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında kapıyı bulamamak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabak bulamamak büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında evin kapisini bulamamak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında evini bulamadığını görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinliğini bulamamak ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terliğin eşini bulamamak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, hayatın düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir